Automobilių Padangų Gumos Valiklį, Padangų Padažu Valymo Pasta Su Kempine Valymo Priemonių Ratų Padangos Gumos Padangų Blizgesį Automobiliai

d128602

€4.92 €9.84
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Automobilių Padangų Valymo Kremas priima saugių medžiagų ir yra lengvai taikomas.Jūs galite naudoti ją atkurti spalvą padangos lengvai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Padangų Valymo Kremas

Laikymo trukmė: treji metai

Saugojimo būdas: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje

Taikymo sritis: padangos, plastikas, guma, juostelės ir kt.

Dydis: apie 8.7 cm/3.42 į*8.7 cm/3.42 į*6.3 cm/2.48 į

Pakavimo sąrašas:

Automobilių Padangų Valymo Grietinėlės*1

Sponge*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Lengva Naudoti】Tai Automobilių Padangų, Valymo Kremas yra super greita ir paprasta naudotis!Tiesiog taikyti tinkamą kiekį kremo su mūsų kempinės ir nuvalykite, ir jūsų padangos bus atrodo sklandžiai ir šviesus.

2.【Saugaus Projektavimo】Automobilių Ratų Padangų valiklis pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, kurie yra saugūs ir bekvapį, ir nebus sugadinti jūsų automobilį arba kitų guminių gaminių.

3.【Universalus Programas】galite kreiptis į šio Automobilių Padangų Gumos Valiklį į savo automobilių, sunkvežimių, RVs, ir motociklai.Tai gali padaryti jūsų padangos ir ratai atrodo naujas.

4.【Ilgalaikės ir Tvirtos】Padangų Padažu Kremas yra skirtos tikslinėms sunkiųjų stabdžių dulkių ir atkurti jūsų padangų atgal į gamyklos spalvos.valymo trunka ilgą laiką.

5.【Puiki Dovana Automobilio Savininkai】valymo Pasta Automobilių Padangų, Ratų yra patogus įrankis valyti padangos automobilių, todėl tai yra taip pat puiki dovana automobilių savininkams.

Palikite peržiūros