2000 Vnt Aukso Šuolis Žiedai - 6Mm Šuolis Žiedai, Papuošalai Padaryti, Atidarykite Šuolis Žiedai - O Žiedai - Papuošalai, Žiedai Šuolis

d174199

€7.73 €17.56
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Pakuotės]: Mūsų papuošalai šuolis žiedai apima 2000 vnt 6mm urmu aukso šuolis žiedai.Pakankamas kiekis, kad atitiktų jūsų paklausa juvelyrikos priėmimo.

[High Quality]: Su 6mm aukso šuolis žiedai yra pagaminti iš aukštos kokybės aukso metalo, lygus ir blizgus paviršius, lengva uždaryti ir atidaryti šuolis žiedai, patvarus ilgai laiko.

["PASIDARYK pats" Favarite]: Mūsų atidaryti šuolis žiedai tinka daugeliui "PASIDARYK pats" amatų, tokių, kaip padaryti apyrankes, remontas karoliai, todėl Keychains, Auskarai, Apyrankės, Pakabukai ir kiti papuošalai projektus.

[Sklandų Nepriekaištingą Paviršiaus]: Mūsų peršokti žiedas papuošalai priėmimo bus įtraukti putojantis tekstūros į jūsų kūrinius suteikia jums prašmatnus, elegantiškas "outlook", kai jums dėvėti juos.

dydis:6 mm

Medžiaga:Metalas

spalva:aukso

Pakuotės Turinys:

2000 m. * 6mm urmu aukso žiedai šuolis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Palikite peržiūros