120ml skersmens Automobilio Stiklo Poliravimas, Stiklo Naftos Filmas Pašalinti Pasta Gilus Valymas Poliravimas, Stiklo Valiklį, Vonios Lango Stiklą

d64892

€4.99 €7.12
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Specialios Funkcijos: Poliravimo
  • Prekės Tomas: 120ml skersmens
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

Kulka Taškų:

1、Patobulinta Technologija: automobilio priekinį stiklą naftos filmas švaresnis priima stiprus nukenksminimo ir nano-šlifavimo technologijų, pridedant paviršinio aktyvumo medžiagos, smulkių abrazyvinių dalelių ir daugiau.

2、Aiški Vizija: automobilių stiklo naftos filmas cleaner " pašalina užsispyręs naftos plėvelė ant automobilio stiklo ir užtikrina, kad stiklas būtų švarus ir skaidrus, aiškios vizijos ir pagerinti vairavimo saugumą.

3、Saugus Ingredientai: automobilio priekinio stiklo švaresnis yra saugus ingredientų, kurie neturi jokios korozijos o ne žalos stiklo.Poveikis ofuse yra iki 90 dienų.

4、Lengva Naudoti: stiklo naftos filmas cleaner automobilis yra paprasta naudoti.Skalauti stiklo paviršių, taikyti jį su drėgna kempine, nuvalykite ir atgal tolygiai su šiek tiek jėgos, ir nuskalaukite ir sausu rankšluosčiu.

5、Keli Naudojimo būdai: automobilis stiklinės aliejaus valiklis tinka pašalinti asfaltas, asfalto, šelakas, vabzdžių vikšrų, paukščių išmatų, lipnios etiketės, lietaus ženklų, dažų purkštuvu, plaukioja, dažų ir pan.

Savybės:

1. Automobilio priekinio stiklo naftos filmas švaresnis priima stiprus nukenksminimo technologija.

2. Automobilių stiklo naftos filmas švaresnis užtikrina, kad stiklas būtų švarus ir skaidrus, ir pagerina vairavimo saugumą.

3. Automobilio priekinio stiklo švaresnis yra saugus ingredientų, kurie neturi jokios korozijos o ne žalos stiklo.

4. Stiklo naftos filmas cleaner automobilis yra paprasta naudoti.

5. Automobilių stiklo alyvos siurblys yra tinkamas kelias užsispyręs dėmes.

Specifikacija:

Tūris: 120ml skersmens

Laikymo trukmė: treji metai

Paketų sąrašo:

1*Stiklo Naftos Filmas Valiklis

1*Kempinė

Palikite peržiūros