Gimdos Kaklelio Traukos Diržo Kaklo Neštuvų Juosta Slankstelių Atkūrimo Kaklo Ruožas Kaklo Masažas Suaugusiems Vaikams Sveikatos Priežiūros Atsipalaiduoti

d77818

€13.34 €19.05

Grožis Ir Sveikata

Žymos: senovės sveikatos priežiūros, kaklo tempimo papuošalai, micky plaukų juosta, vytra sveikatos priežiūros, kaklo juosta juvelyriniai dirbiniai, backless juoda v-kaklo suknelė, dirbantiems sveikatos priežiūros, bungee plaukų juosta, nh sveikatos priežiūros, aukštos v kaklo blizgučiai moteris

  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Prekės Pavadinimas: Aichun Grožis
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Reguliuojamas: reguliuojamo dydžio galvos laikiklis tinka dauguma suaugusiųjų, šis produktas yra reguliuojamas.

2. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

3. Lengvas montavimas: Šis produktas yra labai lengva įdiegti, nereikia papildomų įrankių reikia, ir diegimo procesas yra labai patogu.

Aprašymas:

Tai traukos rinkinys yra naudojamas siekiant palengvinti spaudimą, raumenų, nervų audinių ir nedideli lūžiai stuburo slankstelių stuburo.Jis yra lengvas, skirtas naudoti namuose.

Techniniai duomenys:

Traukos: 0-15kg

Traukos režimas: statinio nuolatinio traukos

Medžiaga: Drobė

Taikoma dalys: kaklo

Pakuotė:

1 vnt * Traukos rinkinys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Palikite peržiūros