1pc Koja Medmassager Kojų Pėdų Refleksologija Pėdų Akupresūra Koja Rub Pėdų Masažuoklis Padas

d84217

€6.60 €13.19
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Medžiaga: Kita
  • Prekės Pavadinimas: ROSENICE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prašymas: Kita

Aprašymas

Ši prekė bus natūraliai kulno, arka, trinkelėmis, ir pirštai ant abiejų kojų.Tiesiog įdėti pėsčiomis per keletą minučių ant kilimėlio kiekvieną dieną gali padėti stimuliuoti kraujotaką, atpalaiduos, pašalins toksinus, sumažinti skausmą, pagerinti metabolizmą ir padidinti energijos ir padeda atsipalaiduoti.

Savybės

- Spalva: Atsitiktinė spalva.

- Medžiaga: PP.

- Dydis: Apie 39x10x5cm.

- Produktą, natūraliai bus kulno, arka, trinkelėmis ir kojų pirštų ant abiejų kojų.

- Vos keletą minučių ant kilimėlio kiekvieną dieną gali padėti stimuliuoti kraujotaką, atpalaiduos, pašalins toksinus, sumažinti skausmą, pagerinti metabolizmą ir padidinti energijos ir padeda atsipalaiduoti.

- Jūs tik turite stovėti ant tatamio ir perkelti jūsų kiekvieną dieną ant tatamio galite savo kojas, vis tiek švelniai kuris siunčia nuskausminimo signalus visą savo kūną.

- Būti įvairus : Kiekvienas šeimos gali.būsto žmonos, biuro vadovai, seni žmonės, studentai, muzikantas ir sporto.

- Unikalaus dizaino kilimėlis daug masažuoklis mazgai, kad bus skatinti, išsitiesti ir atsipalaiduoti klavišą raumenų ir sausgyslių apačioje kojų, arka, trinkelėmis ir pirštai.Šis kilimėlis bus skatinama ir gerovę, darbo, raumenų mazgai arka ir lanko atraminiai raumenis.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas,, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Kilimėlis

Palikite peržiūros