60ml Kelionės Nešiojamų Daugkartiniai Butelis Šiaurės Stiliaus BPA Free Esmė, Šampūnas, Dušo Želė Silikono Išspausti Tuščių Butelių, Konteinerių

d9180

€0.38 €0.55

Grožis Ir Sveikata

Žymos: konteineris, Kelionės Buteliai, Butelis, kelionės butelis, taros butelis silikono

  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Modelio Numeris: Kelionės Buteliai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: 60ml
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai

Ypatybė:

1.Medžiaga-BPA-free:angliavandenius (BPA Free silikono buteliai yra saugūs naudoti, jie yra tvirtas, patvarus taip pat labai lankstus, eco-friendly kelionės butelių rinkinys yra gerai, kad mūsų aplinkos.

2.Nešiojamų Kelionių Butelius:Mažiau nei 100ml už butelį, jūs galite pasiimti juos, kai jūs iš lėktuvo..Gali patenkinti poreikius kelionės, kosmetikos ir tualeto reikmenys.

3.Nuotėkio Įrodymas Dizainas:Sandarus konstrukcija leidžia keliauti butelį lengva vežti bagažą.Savaime užsisandarinantys vožtuvų dangtelis išlaiko skysčio ištekėjimo iš.Įsitikinkite, kad jie yra sugriežtintos prieš jūs įdėti juos į maišą.

4.Daugkartinio Naudojimo būdų:kelionės butelis rinkinys puikiai tinka losjonai, kosmetikos mėginiai, kondicionieriai, šampūnai, kvepalai, kelionės buteliukai, valymo ir kitiems tikslams.Šios kelionės buteliai & konteineriai yra specialiai suprojektuoti kelionės, verslo kelionės, lauko kempingas ir kt.

Aprašymas:

medžiaga:plastikas

spalvos:raudona,mėlyna,pilka

dydis:60ml

Tinka Esmė Dušo

Paketas apima:1pc Plastiko Išspausti Butelis

Šiltas Patarimai:

1.Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvos gali būti lengvai skirtumas.

2.Prašome leisti šiek tiek dydžio paklaidos dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų suprasti!

3.1 mm=0.039 colių.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Palikite peržiūros